Alumínium nyílászáró

Telefon: 06207751699 Cím: Budapest X., Füzér u. 37. E-mail: info@akciosablakok.hu

Aktuális akcióink:

Évindító AKCIÓ PRIME 93mm műanyag ablakaink alapáron 7 légkamrával és 3 gumitömítéssel!

AKCIÓ GEALAN M9000 műanyag ablakaink ajándék 3 rétegű üveggel és 3 gumitömítéssel RC1 Bitonsági vasalattal!

Aktuális fa nyílászáró akcióink a www.fanyilaszarogyartas.hu oldalunkon!

Aktuális redőny akcióink a www.akciosredonyok.hu oldalunkon!

Nálunk megtalálja Magyarország legfrissebb és legjobb nyílászáró ajánlatait. Cégünk a legmodernebb technológiával készült nyílászárókat kínálja önnek. Az általunk forgalmazott termékeket az otthonában beépítjük.

Helyszíni felmérés, árajánlatkészítés díjtalan! Kérjük jelezze ha igényt tart rá!

A modern alumínium nyílászárók a legelegánsabb választás üzletének, épületének építése vagy felújítása alkalmával.

Optimális megoldás az Ön igényeire, kompromisszumok nélkül!

Visszahíváskérés

SUPERIAL ALUMÍNIUM AJTÓK ÉS ABLAKOK

HŐHÍDMENTES ALUMÍNIUM PROFIL Nagyon jó hőszigetelési érték az alumínium profil külső és belső felülete közötti poliamid hőhídmegszakító betétnek köszönhető. Az alumínium profil kamráiba, illetve az üveg köré elhelyezett szigetelő betét, tovább fokozza a már alapkivitelben is kedvező hőszigetelési értéket.

RENDKÍVÜLI TARTÓSSÁG ÉS KIVÁLÓ STATIKAI TULAJDONSÁGOK a Superial alumínium profiloknak egyedülállóan jók a statikai tulajdonságai, amik lehetővé teszik, hogy nagy forgalmú közösségi ingatlanokba kerüljenek (kereskedelmi, vagy vendéglátó egységek, irodaházak, társasházak bejárati ajtói).

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ FELÜLETKEZELÉS Az alumínium keret külső és belső felületének kezelése (porszórás, lakkozás) a legmodernebb eljárással készül, ami páratlanul tartós, mert a gyártás során a hagyományostól vastagabb és tartósabb réteget égetnek rá az alumínium felületére. Lehetőség nyílik matt lakkozásra, többféle fautánzatú, vagy homlokzati strukturális lakkozásra is.

KESKENY KERETSZÉLESSÉG Az Superial ablakok esetén nincsenek zavaróan vastag keretek, a látható keretszélesség átlagostól kisebb. A beépítési mélység 75 mm−es.

  •  

    EXTRA HŐSZIGETELŐ ÜVEGEK Az Superial profil képes befogadni extra vastag (akár 61 mm−es) három rétegű hőszigetelő üvegezést is. A profilban három tömítés gondoskodik a kiváló légzárásról.

    KIEMELKEDŐ BIZTONSÁG ALAPKIVITELBEN Az alumínium profil már az alaptulajdonságaiból fakadóan (erős fém, statikailag masszív) elhárítja a leggyakoribb betörési kísérleteket. Igény szerint választható minősített betörésbiztonsági szárny, vasalat, üveg.

    SUPERIAL PROFILOK ‘U’ ÉRTÉKE: SP: 1.41 W/m2K−től, SP i+ : 1.08 W/m2K−től SP 800: 1.61 W/m2K−től, SP 800 i+: 1.36 W/m2K−től

Superial alumínium ablak profil

Kérje ajánlatunkat ingyenes helyszíni felméréssel! Az ajánlatkérésekre 24 órán belül válaszolunk!